Amenajari interioare

Beta Concept Ambient este o echipa ce beneficiaza constant de training-uri specializate, o echipa ce are competenta de a livra lucrari personalizate de placari ceramice si mozaic de sticla, finisaje interioare si exterioare, amenajari de locuinte sau spatii comerciale, o echipa de specialisti in amenajari interioare, montaj si finisaje cu o experienta relevanta in interpretarea planurilor/proiectelor de amenajare, precum si in relationarea cu designeri sau arhitecti, oferind o gama completa de servicii destinate personalizarii oricarui tip de spatiu.

Echipa Beta Concept Ambient se bucura de o importanta experienta in montajul de gresie si faianta, de orice tip, incepand de la spatii casnice, de dimensiuni mai mici, pana la spatii publice, indiferent de suprafata acestora.

Gresie pentru trafic intens si mediu intr-o gama cromatica variata, gresie portelanata, piese de ornament, brauri si medalioane, gresie cu dale luminoase, marmura, granit, caramida aparenta pentru placari exterioare, faianta cu diferite modele si texturi, decoratiuni, pardoseala supraelevata (flotanta), profile din faianta, chituri, adezivi, distantieri, scule si accesorii profesionale sunt universul nostru creativ.

In categoria montajelor speciale, Beta Concept Ambient incadreaza placarile de piscine, pentru care a castigat experienta si dexteritate in proiecte de amenajari pentru spatii wellness si piscine.

Completam gama de servicii cu segmentul amenajarilor interioare, prin parteneriate cu arhitecti si designeri de interior.

Comentariile nu sunt permise.