Despre noi

Beta Concept Ambient este o companie a carei activitate se desfasoara in domeniul amenajarilor interioare functionale, montajelor speciale, placarilor ceramice si a executiei de instalatii electrice, termice si sanitare.

Spre deosebire de metodele clasice, solutiile inovatoare oferite de Beta Concept Ambient clientilor sai au avantajul de a permite realizarea amenajarilor si montajelor intr-un timp mult mai scurt, pe suprafete ample, in conditii de inalta calitate, fapt ce aduce de la sine economii importante de timp si bani!

In prezent, Beta Concept Ambient implementeaza sistemul de management al calitatii conform standardului ISO 9001/2000, o garantie in plus pentru serviciilor oferite.

Fidela misiunii sale, Beta Concept Ambient isi propune sa vina in intampinarea nevoilor de confort si siguranta ale clientilor sai, prin servicii eficiente si inalt tehnologizate, executate cu profesionalism, utilizand echipamente performante si angajati specializati, dedicati clientilor.

In domeniul serviciilor de placari ceramice (montaj gresie, faianta, travertin, mozaic, marmura, etc) si amenajari interioare, Beta Concept Ambient aduce un plus de valoare printr-o abordare proprie a celor mai noi procese tehnologice, cu rezultatele vizibil superioare in ceea ce priveste raportul pret-calitate.

Beta Concept Ambient s-a remarcat intotdeauna prin profesionalismul serviciilor prestate si calitatea produselor folosite in prestarea serviciilor de placari ceramice si amenajari interioare.

Inca de la inceput, Beta Concept Ambient a reusit sa-si castige un nume pe piata de profil, devenind unul din cei mai importanti prestatori de servicii in domeniul sau de activitate.

Constientizand exigentele deosebite ale pietei, pe segmentul montajului de gresie si faianta, am investit in tehnologie si oameni, o conditie esentiala pentru eficientizarea proceselor de lucru, reducerea costurilor si cresterea timpului acordat clientilor nostri.

Comentariile nu sunt permise.